VKF XXV Krumplilevesek
Garffyka levese gazdag, de könnyű, savanykás, de édeskés is egyben. Színpompás és ízgazdag, de nem hivalkodó. Édesburgonyából készült, birsalmás galuskával, amit szívesen megkóstolnék.
Gigi a konyhában krumplilevest alkotott Parmentier módra, ami a franciák híres szakácsáról kapta nevét, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a krumpli franciaországi elterjesztésében.
"Az édesburgonyával kap egy csipet egzotikumot (karib-térség), a cabanossi által továbbviszi az oly népszerű italo-amerikai vonalat, Beatbull szerint még magyaros hangulat is felfedezhető benne, a ketchup pedig hazai fejlesztés. Ez a leves is egy valódi crossover fogás."
The Chef Viki a blogja nevéhez híven egy igazi házias krumplilevest főzött újkrumpliból,.buggyantott tojással.
The Chef Viki a blogja nevéhez híven egy igazi házias krumplilevest főzött újkrumpliból,.buggyantott tojással.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése