Csirkecomb gránátalmával és mandulával
Unokám azt mondta, hogy "Mami, ilyen finomat csak te tudsz főzni" :-)
Hozzávalók 2 személyre:
2 csirkecomb filézve
2 dl főzőtejszín
gránátalma
mandula
petrezselyem
só, bors. vaj, olivaolaj
A filézett csirkecombokat apró kockákra vágtam, sóztam, borsoztam, és egy kevés olivaolaj és vaj keverékében pirosra sütöttem. Egy kis vizet öntöttem rá, és puhára pároltam.
Közben egy száraz serpenyőben megpirítottam a mandulát. Amikor a hús puha lett, ráöntöttem a tejszínt, hozzáadtam a mandulát, és pár percig forraltam, majd lehúztam a tűzről, belekevertem a gránátalmát és a petrezselymet, és már tálaltam is. Egyszerű főtt krumplit adtam hozzá.
Hozzávalók 2 személyre:
2 csirkecomb filézve
2 dl főzőtejszín
gránátalma
mandula
petrezselyem
só, bors. vaj, olivaolaj
A filézett csirkecombokat apró kockákra vágtam, sóztam, borsoztam, és egy kevés olivaolaj és vaj keverékében pirosra sütöttem. Egy kis vizet öntöttem rá, és puhára pároltam.
Közben egy száraz serpenyőben megpirítottam a mandulát. Amikor a hús puha lett, ráöntöttem a tejszínt, hozzáadtam a mandulát, és pár percig forraltam, majd lehúztam a tűzről, belekevertem a gránátalmát és a petrezselymet, és már tálaltam is. Egyszerű főtt krumplit adtam hozzá.
5 megjegyzés:
Ennek az unokának igényes ínye van, már megfigyeltem!
Ez igazán meglepő. Lehet, hogy örökölte valaki(k)től? :-)))
Vagy csak túl sok(k) hatás éri.
Guszta, finom lehet, sajna én "csak" paprikás krumplit főztem ma.Majd kipróbálom legközelebb!
Sl, igazad lehet :-)
Éva, köszi, egyébként a paprikás krumpli is nagyon finom, én is gyakran főzök :-)
Megjegyzés küldése