Fasírt kolbásszal
Gyakori vendég nálam a fasírt, mert szeretem. Melegen főételként, vagy hidegen büféasztalra, salátával egy könnyű vacsorának, vagy akár reggelire egy szelet kenyérrel.
Most pulykamellbből készült finom kolbásszal töltve.
A pulykamellet ledaráltam, tejbeáztatott zsemlével, tojással, sóval, borssal, fokhagymával jól összegyúrtam.
A jó fűszeres, puha kolbászról lehúztam a bőrét, összegyúrtam. A húsmasszából kis téglalapokat simítottam egy beolajozott alufóliára, rákentem a kolbászmasszát, majd az alufólia segítségével feltekertem. Mindegyik kis tekercset baconcsíkokba tekertem, tepsibe tettem, és 180 fokon pirosra sütöttem. Melegen petrezselymes újkrumplival tálaltam, hidegen sok retekkel ettem.
Most pulykamellbből készült finom kolbásszal töltve.
A pulykamellet ledaráltam, tejbeáztatott zsemlével, tojással, sóval, borssal, fokhagymával jól összegyúrtam.
A jó fűszeres, puha kolbászról lehúztam a bőrét, összegyúrtam. A húsmasszából kis téglalapokat simítottam egy beolajozott alufóliára, rákentem a kolbászmasszát, majd az alufólia segítségével feltekertem. Mindegyik kis tekercset baconcsíkokba tekertem, tepsibe tettem, és 180 fokon pirosra sütöttem. Melegen petrezselymes újkrumplival tálaltam, hidegen sok retekkel ettem.
3 megjegyzés:
Ez nagyon jó ötlet :)
Köszönöm szépen Lúdanyó :-)
Hát igen ... a fasírt is jó töltve, tekerve, én is szeretem: http://beck.blog.hu/2008/08/27/tojassal_toltott_fasirt_vendegseg_2
:)))
Megjegyzés küldése