Padlizsánkrém
Pár hete a zöldségesnél még árválkodott egy - két padlizsán. Annyira megsajnáltam szegényeket, hogy egyet hazavittem. Szépen megmostam, és sütőpapírral bélelt tepsire tettem, megszurkáltam villával és 220 fokos sütőben 25 percig sütöttem.
Kettévágtam, kikapartam a belsejét, összeturmixoltam sóval, borssal és egy pár apróra vágott újhagymával. Tettem bele egy kevés diétás majonézt, Gabojsza házi majonézzel készítette, de csak mert nem volt otthon bolti. Nekem volt :-) Jól összeturmixoltam az egészet. Éppen akkor elkészült a kenyerem is, ami szintén Gabojsza receptje alapján készült, és jól belakmároztam belőle. :-)
Kettévágtam, kikapartam a belsejét, összeturmixoltam sóval, borssal és egy pár apróra vágott újhagymával. Tettem bele egy kevés diétás majonézt, Gabojsza házi majonézzel készítette, de csak mert nem volt otthon bolti. Nekem volt :-) Jól összeturmixoltam az egészet. Éppen akkor elkészült a kenyerem is, ami szintén Gabojsza receptje alapján készült, és jól belakmároztam belőle. :-)
6 megjegyzés:
Most már tudom, miért csuklottam:-)))
Egészségedre!
meg jo h van gabojszank ^_^
Köszi Gabojsza, remélem már nem csuklasz :-)
Ana, ha Gabojsza nem lenne, ki kéne találni :-)
azam
[ja amugy anna es nem Ana, o mas, de engem nem zavar, sokan keverik, nem az elso vagy..]
Bocs, nem kevertelek vel össze, csak lemaradt egy n betű :-)
o az szuper, koszonom
Megjegyzés küldése