25 dkg túró
25 dkg natúr krémsajt
2 ek négyszeres édesítő
3 tojás
1 kávéskanál vanília aroma
1/2 bio citrom reszelt héja
1 evőkanál Szafi Reform gluténmentes csökkentett szénhidrát-tartalmú kenyér és péksütemény lisztkeverék
2 dl tejszín
Málna
Málnalekvár
Málnalikőr
A sütőt előmelegítettem 190 fokra.
Az összes hozzávalót egy tàlba öntöttem, és elektromos habverővel összekevertem.
Egy 18 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt tettem, beleöntöttem a masszát, és 40 percig sütöttem. Hagytam kihűlni, majd a hűtőbe tettem.
Másnap kivettem a formából, a tetejét vastagon megkentem málnalikőrrel elkevert cukormentes málnalekvárral, és kiraktam málnával.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Örülnék, ha hozzászólnál :-)