100 g Szafi Free világos puha kenyérlisztkeverék
45 g Szafi Reform csökkentett szénhidrát tartalmú kenyér- és péksüti lisztkeverék
4 g só
20 g almaecet
170 g langyos víz
1 tojás
A nedves hozzávalókat összekevertem, hozzáadtam sót, eritritet és a liszteket és öszegyúrtam, majd 10 percig pihentettem.
Ezalatt a paszírozott paradicsomot megfűszereztem. (Só, bors, fokhagymasó, chilipehely)
2 paradicsomot meghámoztam és felszeleteltem.
A tésztát pihentetés után 2 részre osztottam, az egyiket kevés bambuszrostliszttel megszórt munkalapon átgyúrtam, és olyan vékonyra nyújtottam, amennyire tudtam, sütőpapírral bélelt tepsire tettem, megkentem a fűszeres paradicsommal, közepére halmoztam a hámozott paradicsom szeleteket.
A szélét behajtogattam, majd paradicsommal megkentem.
180 fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütéssel) 45 percig sütöttem. Rácson hagytam langyosra hülni, kiraktam koktélparadicsommal, és megszórtam petrezselyemmel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Örülnék, ha hozzászólnál :-)