Babos galuska
(gluténmentes, szénhidrátcsökkentett)
Gyors egytálétel, ha semmi nincs otthon.
A hozzávalók, amit a hűtőben és a kamrában találtam:
Füstölt szalonna
Serrano sonka
Füstölt kolbász
Fehérbab konzerv
Főzőtejszín
Sajt
Petrezselyem
A galuskához:
70 g Szafi Reform gluténmentes, szénhidrátcsökkentett galuska lisztkeverék
2 g Szafi Reform himalaya só
2 db M-es tojás
25 g víz
A hozzávalókat összekevertem, és forrásban lévő sós vízbe galuskákat szaggattam. 4 percig főztem, leszűrtem, és hideg vízzel átmostam.
A szalonnát, sonkát, kolbászt apróra vágtam, és megsütöttem. Ráöntöttem a tejszínt és a leszűrt babot, jól összekevertem. A galuskát tűzálló tálba tettem, ráöntöttem a babos keveréket, elkevertem, és rászórtam a petrezselymet.
A tetejére reszelt sajt ment, és 180 fokon megsütöttem.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése