Tojáskence
Szeretem a kencéket, reggelire, vacsorára egy szelet kenyérrel sokkal jobb, mint bármilyen felvágott.
Ebben most tojás és sajt van, és a tegezős áruházból (a meghatározás Gabojszától származik) való ropogós kétszersülttel ettük, mellé finom gyümölcsteát ittunk.
Hozzávalók:
1 doboz light edami sajtkrém
3 keménytojás
1 kiskanál pirosarany
petrezselyem
újhagyma
só, bors
A keménytojások sárgáját a késes robotgépben pépesítettem a sajtkrémmel és a pirosarannyal. A petrezselymet, az újhagymát és a tojások fehérjét apróra vágtam és belekevertem a tojásos sajtos masszába.
4 megjegyzés:
Egy újabb kence-mi is szeretjük!Mennyivel jobb, mint a meghatározhatatlan felvágottak....
Köszönöm Trinity, én is így gondolom :-)
Igazad van maximálisan, ezek a kencék finomabbak, ráadásul tudja is az ember (nagyjából), hogy mit eszik!
ezt én is kipróbálom, mert nagyon szeretjük az ilyen kencéket, mert unom az egyforma ízű felvágottakat.
Megjegyzés küldése