.
Hozzávalók:18 cm átmérőjű kapcsos tortaformához
- 10 dkg wasa extrudált rozskenyér
- 10 dkg vaj
- 3 doboz Philadelphia krémsajt
- 10 dkg füstölt lazac
- 1 avokádó
- kevés citromlé
- só, bors
- kígyóuborka
A kenyeret késes aprítóban összedaráltam, majd elkevertem az olvasztott vajjal. Sütőpapírral bélelt kerek tortaformába öntöttem, és egy pohár aljával lenyomkodtam, és betettem a hűtőbe.
Botmixerrel az avokádót a krémsajttal, sóval, borssal, citromlével elkevertem, hozzáadtam az apróra vágott lazacot. Ráöntöttem a kenyéralapra és elsimítottam. A tetejére hajszálvékonyra szeletelt uborkát tettem.
Flatcat blogján közzétett recept alapján készült.
Flatcat blogján közzétett recept alapján készült.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Örülnék, ha hozzászólnál :-)