2016. június 2., csütörtök

Karfiolpizza


  • Szeretem a pizzát, de ilyen szénhidrát bombákat nem ehetek. Ez a karfilos változat persze nem olyan, mint egy igazi pizza, de nekem nagyon ízlett, és csak annyi szénhidrát van benne, amennyi a sajtban. 

  • Hozzávalók a karfiolos alaphoz:

  • 1/2  karfiol
  • 1 tojás
  • 10 dkg trappista sajt reszelve

A karfiolt az aprítóban morzsásra kevertem. Egy tálban összegyúrtam a többi hozzávalóval. Kibéleltem sütőpapírral ergy 18 cm-es piteformát, belenyomkodtam a keveréket, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütöttem.

Utána rátettem amit a hűtőben találtam. Paradicsomszószt, kétféle sonkát, reszelt trappista sajtot, és rámorzsoltam egy kevés mozzarellát. Visszatettem a sütőbe további 10 percre.



2 megjegyzés:

Örülnék, ha hozzászólnál :-)